onsdag 8 december 2010

Apigt värre



Ett beställt set till en pojke i stl 116. Tröjan är i apvelouren från mjukatyger.se samt enfärgad svart velour från SoS. Lime mudd från mjukatyger. Till tröjan hör ett par byxor som fick aprevärer, och lime mudd i benslut och midja (med resår). Ytterligare ett par byxor önskades, valet föll på stjärnvelouren från mjukatyger och även dessa fick limefärgade muddar. Hoppas nu att kläderna passar Theo och att han gillar dem.

Nästa projekt är att klura ut hur man kan klä om en gammal sulky då någon IDIOT stal våran barnvagn i lördagskväll, hur man kan vilja ta en sliten gammal EL citycross med snorpapper och chokladfläckar förstår jag inte, men tydligen så fanns det folk till allt. Hoppas du herr/fru tjuv, blir behandlad som du behandlar andra.
Så nu har jag en sulky som visserligen rullar men som är i desperat behov av en makeover :(

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du är duktig! Läste i din profil att du började sy -09, hur kan bli så bra på så kort tid? Har börjat bli sugen själv att börja sy barnkläder. Hur började du?

sorkmor sa...

Tack så mycket :) Jag började med att låna diverse böcker på bibblan, sen är det bara att testa, gör fel, gör om och gör rätt liksom :) Och en overlockmaskin gör ju det så mycket roligare men jag började med en simpel maskin.

Anonym sa...

Fy fan va taskigt att själa er gamla barnvagn.!!
Blir så sur när ja hör sånt..
Tänkte höra angende den gamla klädselnpå den gamla sulkyn om man möjligtvis kunde få köpa den??
Vad är det för märke på den gamla vagnen?
Är det emmaljunga eller brio?
Är seriöst intresserad..

Mvh// Daniel
dannedevil@yahoo.se

Skicka en kommentar