lördag 25 februari 2012

Härliga stjärnor

Jag gillar verkligen detta gröna stjärntyg från JNY. Så extra kul blir det när man får en beställning i det :) Detta set beståend av mössa och scarf är till en söt liten bebis. Stl 6mån-1år ca och 2 tryckknappar på scarfen så man kan reglera storleken själv. Hoppas det passar den lille mannen nu :)

måndag 20 februari 2012

Luvtröja i det blå

En ny tröja till minstingen, denna i stl 98 och med viktiga detaljer såsom huva och ficka på magen. Jag gillar den här färgkombinationen, turkos och orange blir väldigt fint ihop. Så turkos college från swelogent? och så jny´s orangea moln. Mönster i grunden från meedom.
Får be om ursäkt för den suddiga bilden med. Och så glöm inte utlottningen av en vårmössa på facebook sidan, gilla sorkmor där och ha chansen :)

torsdag 16 februari 2012

Tröja och nallehållare och kommande utlottning





















En ny tröja till storebror, denna gång satte jag mudd nertill med för en lite längre användningstid. Favorit färgen är röd så valet föll på stjärntyget från mjuka tyger. Och röd mudd till det så klart :) Stl 116/122 och mönster ett aningen omgjort meedom.

Och så 2 st beställda nallehållare med svarta stjärnclips.

Samt att vid 200 gillare på facebook (länk finns vid sidan av) så lottas 1 eller 2 vårmössor ut. Så gilla på :)

onsdag 1 februari 2012

Scarfes och vårmössa


En tjej vill ha en scarf till sin dotter, kravet var att det skulle vara en mörk botten och lite mönster. Så dessa sydde jag upp och stjärnscarfen valdes :)


Och så en vårmössa i det röda aptyget har sytts. Denna är reserverad så länge. Stl S.